Covid-19

Onder de coronaregels kan tennis veilig beoefend worden als we maar rekening houden met elkaar!

13.12.2021

Regels van 15.12.2020 zijn verlengd tot 9.2.2021.

15.12.2020

Op de site van de KNLTB staan de regels welke ook vanaf nu op TLTC van kracht zijn . 
 
Samengevat:
  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan buiten (excl. trainer).
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

 

Deze regels regelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

 

19.11.2020

Het is weer mogelijk om dubbelspel te spelen! Wel de richtlijnen onderaan in acht blijven nemen. Veel plezier!

01.11.2020

Ondertussen zijn de COVID-19 maatregelen weer aangescherpt en zijn de competities stil gelegd. Natuurlijk is dit heel spijtig maar gelukkig kunnen we blijven tennissen en daar word ook voldoende gebruik van gemaakt. We verzoeken eenieder om digitaal af te hangen. Mocht je dit niet kunnen om wat voor reden dan ook dan kan je een app sturen naar Harry Hesseling (0610934889)  die het dan voor je kan verzorgen.  

Kleedkamers en kantine zijn tot nader order gesloten.

Verder graag de gebruikelijke COVID-19 regels in acht blijven houden zoals ook hieronder aangegeven. We verzoeken u zoveel mogelijk aan de regels te houden. Ten eerste voor elkaars gezondheid en ten tweede voor elkaar om te kunnen tennissen want als we controle krijgen en het park moet op slot is niemand daarbij gebaat. Ten derde voor onze goede naam TLTC en ten vierde om een boete te vermijden. We weten van collega verenigingen dat zij al controle hebben gehad van BOA’s dus laten we samen de regels in acht nemen. Onze dank hiervoor.