Evenementenkalender 2019

17 maart 2019


De leeftijdsgrens is open voor de bar- en groendienst verplichting. 

Het bar- en groendienstrooster is weer gemaakt voor 2019 (zie bijlage) en opengesteld voor jullie zodat iedereen zich vanaf nu kan inschrijven tot 1 April 2019!
Zoals ieder jaar hebben we bij TLTC de competities, 1 toernooi en wat kleine evenementen. Hiervoor is bardienst nodig. Hiervoor hebben wij u nodig. Ook hebben we 2 klusdagen waarvoor we u nodig hebben.

We willen u verzoeken om weer op de planner uzelf in te plannen voor 3 bar- of groendiensten. U heeft hiervoor tot 1 April de tijd. Daarna plannen wij de lege ruimtes in met mensen die zichzelf nog niet of te weinig hebben ingedeeld. Hierna is ieder lid zelfverantwoordelijk om te zorgen dat zijn of haar bar- of groendienst vervuld wordt. Heeft u een ander lid gevraagd om uw bardienst te draaien, dan vernemen wij dat graag per email op [email protected]

Dit geldt voor ieder lid die er NIET voor gekozen heeft om de bar- of groendienst af te kopen en daarmee dus aan heeft gegeven zijn of haar 3 bar- of groendiensten dit jaar te willen draaien. Wilt u alsnog uw bar- of groendienst afkopen, geef dit dan door voor 1 April 2019 via [email protected] Voor het reglement kunt u zich wenden tot https://www.tielseltc.nl/bardienst_reglement

Een ‘vroege’ dienst en een ‘late’ dienst.

Hierdoor kunnen leden die NIET tot laat willen draaien toch inschrijven en wel op de vroege dienst. Leden die het niet vervelend vinden als het wat later wordt kunnen dan de late dienst kiezen. Hiermee hopen we meer duidelijkheid te hebben gemaakt naar iedereen.

We kunnen de tijden niet aanpassen dus late diensten staan standaard tot 23.59 uur ingepland maar het kan dus later worden!
Uiteraard het verzoek aan de leden die het niet erg vinden als het een keer later wordt zich vooral in te schrijven op die late diensten.

Als Barcommissie doen we jullie het verzoek zo snel mogelijk in te schrijven. Na 1 april vult de Barcommissie de lege gaten op met leden (tot 67 jaar) die zich nog niet hebben ingeschreven. Daarnaast is het de verantwoording aan u om te zorgen voor uw verplichting.

Wij rekenen op jullie medewerking om de bar- en groendiensten zo snel mogelijk allemaal ingepland te hebben. Zodat we allemaal kunnen genieten van tennissen.

Inplannen van bar- en groendienst :

Om je bardienst in te roosteren ga je naar de planner https://mijn.knltb.club/clubs/6f8bdbdc-c553-4cc0-85ca-f5ea61c7fea9

Inloggen met bondsnummer/clublid nummer en wachtwoord.
Heeft u nog geen inlogcode voor de bardienstplanner dan kunt u het stappenplan vinden in de bijlage PDF.

Mochten er ondanks deze mail toch vragen zijn…? Stel ze gerust via [email protected]

Graag zien we u op 24 maart voor de open dag van TLTC.

U kunt de kalender bekijken of downloaden via onderstaan de link !

Evenementenkalender 2019

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 616 294

Tielse L.T.C.

Laan van Westroyen 75
4002 GW Tiel