Succesvolle 26e Fruitdubbeltoernooi 2018

11 november 2018


Van 20 t/m 29 juli 2018 heeft de jaarlijkse Fruitdubbeltoernooi plaatsgevonden. Er is gespeeld in poules in de categorieën 5 (17+) ,6 (17+), 7 (17+, 35+) en 8 (17+, 35+).
Met het aantal van 256 deelnemers was de bezetting maximaal.  Er waren 210 wedstrijden gepland op een baancapaciteit van 215 banen. Er werden verschillende wedstrijden van 2 uur en 30 minuten gespeeld; echter de langste wedstrijd duurde 3 uur en 10 minuten.
Mede dankzij het heerlijke zomerweer was het toernooi zeer gezellig en succesvol te noemen. Overdag werden op sommige dagen zelfs temperaturen van boven de 30 graden Celsius gemeten. Veel drinken luidde dan ook het advies. Als versnaperingen werd er fruit aangeboden door Rob van Doesburg en door De Waaltjes. 
Ook dit jaar is er een loterij gehouden, waarbij men prijzen kon winnen van de Bowlingbaan/Glow in the dark Golf, fysiotherapie To The Point, hotel Van der Valk, La Vie kappers, lunchroom en kapsalon Bij Erik & Haar, massagesalon Sawatdee, restaurant Het Dijkhuis, sportzaak Sport-Inn, supermarkt Jumbo, Tennisplaza Tiel en de hoofdprijs van Mercedes-Benz dealer Rüttchen. Wederom was de hoofdprijs een weekend rijden in een cabrio, welke ook geloot werd uit de prijswinnaars van het Fruitdubbel toernooi.
Al met al hebben alle deelnemers heerlijk kunnen tennissen en zijn ze tevreden huiswaarts gekeerd.

Nieuwscategorieën