Tielse LTC 125 jaar jong

03 december 2020


Ambitie

Gestart in 1895 is Tielse LTC een van de oudste clubs van Nederland. Streven van de club is om er voor iedereen een gezellige bruisende vereniging van te maken. Door middel van tennis en tennisspelen contacten te leggen, te binden en te boeien. Deze ambitie is echter wel afhankelijk van de tevredenheid van onze leden, de recreatieve activiteiten, de voorzieningen, de vrijwilliggers en de lessen en trainingen.

Faciliteiten

De club heeft 4 goed onderhouden, verlichte gravelbanen en een beachtennisveld. Naast deze tennisvoorzieningen heeft TLTC een gezellig clubgebouw en een groot terras.

Tennisspelen

Er is voldoende speelgelegenheid voor recreanten. Er zijn competities op diverse niveaus voor zowel senioren als junioren.

Lessen en trainingen

Wil je jouw tennis-skills verbeteren? De lessen en trainingen worden verzorgd door Tennisschool Henk de Boom. Passie en spelplezier staan in een hoog vaandel. Het is voor iedereen mogelijk om te starten of om trainingen te volgen. Er is een fantastisch Tennis Start programma. Voor de jeugd is er de Tennis4kidszz opleiding. Deze staat hoog aangeschreven in de wijde omgeving. Menig tennistalent heeft van hieruit de weg naar toptennis gevonden. Er is een Jeugd voor Jeugd team; dit team van vrijwillige jeugdspelers maakt elke week tijd vrij om kostenloos met onze jonge tennistalenten te spelen.

We want you @TLTC

Je bent van harte welkom. Als nieuw lid, bezoeker, vrijwilliger en/of sponsor. Wil je meer weten, kom eens langs of neem contact op via [email protected].

Nieuwscategorieën