Bardienst reglement

BARDIENSTREGLEMENT 2020
Voor wie: Voor alle leden tussen 18 en 99 jaar.

Ieder lid dient 2-3 bardiensten per jaar te draaien om aan zijn bardienstplicht te voldoen.
Wilt u dit niet dan kunt u kiezen voor de afkoopregeling van 40 euro. Hoe dit werkt staat omschreven op de website van Tielse LTC.

Procedure:

Vanaf 19-02-2020 t/m 01-04-2020 dient u 2-3 verscillende bardiensten in te vullen via Jiba-Afhangbord-Bardienstplanner.

Als op 02-04-2020  blijkt dat u dit nog niet heeft gedaan en u ook niet voor de afkoopregeling heeft gekozen dan vullen wij u in voor 3 bardiensten. U dient dan zelf voor een vervanger te zorgen en dit door te geven aan de Barcommissie. Heeft u hierin verzuimd en niet aan uw verplichtingen voldaan dan krijgt u alsnog een factuur van 40 euro.

Mocht u onverhoopt uw bardienst niet kunnen draaien door bijvoorbeeld een onverwachte vakantie dan dient u zelf voor vervanging te zorgen. U bent verplicht dit te melden aan Harry Hesseling via email [email protected] zodat in Jiba de ruiling veranderd kan worden door de bardienstplanner. Geef hierbij duidelijk datum en namen aan van de desbetreffende personen.

Let op: Als u uw bardienst door een ander laat draaien moet hij/zij wel lid zijn van onze vereniging. En u dient samen met de barcommissie een nieuwe datum in te plannen zodat u alsnog aan uw verplichting voldoet.

Controle en afwikkeling:
De controle op het nakomen van de bardienstplicht verloopt als volgt: De weekdienst (lid barcommissie) signaleert wanneer iemand zijn bardienst niet vervuld heeft en maakt hiervan melding bij de bardienstplanner (voorzitter Barcommissie). Hiervoor krijgt diegene een boete van 25 euro.
Een door de barcommissie geannuleerde dienst (bv regen) wordt gezien als gedraaide bardienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 616 294

Tielse L.T.C.

Laan van Westroyen 75
4002 GW Tiel