TLTC Nieuwsbrief

Januari 2021    

Beste tennisliefhebbers,  

We zijn wellicht aan de vroege kant voor de nieuwsbrief voor januari 2021 maar aangezien we nog graag een paar nieuwtjes wil delen, hebben we besloten om deze nieuwsbrief iets eerder te versturen.  

Voorjaarscompetitie 2021

Wellicht denken velen nog niet aan de voorjaarscompetitie 2021 en duurt het ook nog minstens 3 maanden voor het van start gaat, maar het is nu toch wel echt tijd om in te schrijven. Liefst inschrijven per team. Heb je nog geen team? Toch inschrijven en we zien wel wat mogelijk is. Deadline is 31 december 2020 dus wacht niet te lang! Heb je de email gemist over de inschrijving? Stuur dan snel nog een email naar [email protected] voor informatie.    

Facebook TielseLTC

Like je onze Facebook site al? Via Facebook houden we je zo veel mogelijk op de hoogte wat er binnen TLTC afspeelt maar ook andere zaken die met tennis te maken hebben. Dit alles op vooral een luchtige manier. En dat dit goed gelezen wordt, blijkt uit de gegevens, een bericht geplaats op 22 december 2020 is maar liefst 480 keer gezien! Klik op de link voor de facebook pagina:  Facebook TielseLTC  

Website

We zijn de laatste tijd druk bezig geweest om de website van TLTC een andere look te geven. Het is een medium voor de club om algemene informatie van de club en de commissies te delen, informatie van Tennisschool Henk de Boom en om nieuwe leden te werven. Sponsors willen we er ook een vaste plaats op gaan geven. Tevens is het nu ook mogelijk via de website af te hangen. Suggesties voor de website zijn van harte welkom alsmede nog een vrijwilliger om de website te onderhouden. Klik op de link voor de facebook pagina: Website TielseLTC     

Groenploeg

Iedereen heeft vast wel gezien hoe mooi het park erbij ligt, maar meesten weten niet dat al hetwerk slechts gedaan wordt door slechts één persoon, onze Harry!   Om hier wat ondersteuning te geven zijn we op zoek naar mensen die op de vrijdagochtenden van 09:30 tot 11:30 uur tijd hebben om als groenploeg het park te onderhouden. Zodra het kan wordt er afgesloten met koffie om de gedane arbeid te bewonderen.  Aanmelden kan bij Harry via 06-10934889 of [email protected]                          

Tennisschool Henk de Boom

Momenteel is Henk druk met tennislessen bij TLTC. Normaliter traint Henk de winter in de hal maar door de omstandigheden is dit even niet mogelijk Natuurlijk helpen we elkaar zoveel als mogelijk zodat we Henk buiten zijn lessen kan geven waarbij  er ook minstens één baan altijd vrij is voor recreatief tennissen. Aangezien tennis nog maar één van de weinige sporten is die momenteel beoefend kunnen worden in enkelspel, weten we hoe belangrijk het is voor onze leden om hiervan gebruik te kunnen maken. Mocht de ervaring toch zo zijn dat er te weinig mogelijkheden zijn voor vrij spelen dan verneem ik dit graag.    

Contributie 2021

Voor degenen die de contributie voor het komende seizoen nog niet hebben voldaan, doe de penningmeester een plezier en zorg voor een spoedige betaling van de contributie. Of neem contact op met [email protected] om de contributie in termijnen te betalen.    

ALV 2021

Vooralsnog staat de algemene ledenvergadering 2021 nog niet gepland. Zodra de mogelijkheid zich voor gaat doen, wordt deze zeker georganiseerd.    

Rest mij iedereen namens het bestuur een gezond en sportief 2021 te wensen. Laten we ervan uitgaan dat de competities weer gespeeld gaan worden en dat ons geweldige Fruitdubbel ook weer gaat plaatsvinden.      

Met vriendelijke tennisgroeten,  

Ron Henneman

Voorzitter a.i. TLTC

[email protected]