Nieuws

09 maart 2024

Mededelingen:Bar, keuken en klus diensten:

De competitie staat weer voor de deur en de eerste buiten lessen zijn weer geweest.

TLTC is een vereniging vóór en dóór leden. Door de inzet van een actieve groep vrijwilligers weten wij onze club operationeel en financieel op een goed niveau te houden. De baropbrengsten en de gerealiseerde kostenbesparingen op park- en baanonderhoud door de klusdiensten zijn dan ook van essentieel belang voor onze vereniging. Samen houden we ons park en clubhuis schoon en kunnen we daarnaast volop blijven genieten van de gezelligheid rond een potje tennis. We vertrouwen er dan ook op dat iedereen met enthousiasme zijn/haar/het steentje bijdraagt!

Het rooster voor de komende periode is dan ook weer opengezet en via de KNLTB CLUBAPP kan je de openstaande diensten inzien en jezelf inschrijven. Ieder spelend lid tussen de 18 t/m 75 jaar dient 2 diensten / 2 punten te vervullen. De afkoop regeling (€ 45,-) is sinds dit jaar onderdeel van de facturatie en kan worden terugverdiend door het vervullen van diensten naar keuze.AED:

Er is een nieuwe AED aangeschaft en deze hangt in de hal het clubhuis. In de houten box die te openen is met dezelfde sleutel als waar men het hek mee kan openen zit de AED en de informatie hoe de AED gebruikt dient te worden. Hopend deze niet nodig te hebben is het goed te weten dat TLTC veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Bij enige twijfel neemt men contact op met 112.

Plastic Container

Wellicht heeft u hem al zien staan: de plasticcontainer, is uw plastic flesje of blikje drinken leeg gooi hem dan in de daarvoor bestemde afvalbak, u help hiermee het milieu en de club.

Uitkijkend naar een gezellig, sportief en gezond tennisseizoen.

 

Nieuwscategorieën