Zondag 24 Maart Introductiemiddag tennis bij Tielse L.T.C. 1895

13 maart 2019


Tennis is een mooie sport voor jong en oud en waar kan u daar beter kennis meemaken dan bij 1 van de oudste tennisverenigingen van Nederland met 1 van de beste Tennisscholen van de Betuwe!  
Daarom bieden de Tielse L.T.C. 1895 en Tennisschool Henk de Boom u aan uw slag te komen slaan op 24 maart 2019! Een mooie gelegenheid om eens een keer te tennissen, te sporten, te bewegen maar zeker ook de gezellige sfeer te proeven van deze prachtige vereniging met vele enthousiaste leden. Vergeet vooral daarbij niet de perfecte gravel tennisondergrond die deze vereniging heeft en welke altijd in top conditie worde gehouden. De KNLTB beveelt niet voor niets aan om op deze ondergrond te tennissen, een natuurlijke ondergrond die lekker speelt en goed is voor de gewrichten.
 
De introductiedag is voor jong en oud, voor gezin, koppels en/of singles. Het wordt een leuke en leerzame middag, waarbij diverse gast spelers en trainers aanwezig zijn om het tennis te begeleiden en om te laten ervaren hoe het op de trainingen en op de club gaat. 
Het programma voor die dag ziet er als volgt uit: 
Vanaf 14.00u. – inloop 
15.00u - 16.15u. – proeflessen voor jong en oud 
16.15u - 17.00u. – vrij (spelen of kennismaken) 
17.00u. – einde 
 
Op die dag informeren we u ook graag over de diverse introductie-acties m.b.t. tennislessen en lidmaatschappen. 
Zo hebben we voor degene die zich inschrijven speciale aanbiedingen (aanbiedingen gelden voor het eerste jaar van lidmaatschap, 2019): 
 
* voor junioren (tot 17jaar): geen KNLTB inschrijfgeld, 10% korting op contributie, kinderen BLAUW/ROOD betalen slechts € 37,50 lidmnaatschap
* voor senioren (va 17jaar): geen KNLTB inschrijfgeld, 10% korting op contributie 
(Men dient tenminste 2jr geen lid v TLTC te zijn  geweest)
 
We hopen u op 24 maart te mogen begroeten!

Nieuwscategorieën